Το GOLDFORCE DNA TEST είναι μια υπηρεσία της Genomed με τη συνεργασία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχουν αναπτύξει υπηρεσίες προδιαθετικού γονιδιακού ελέγχου με τις πιο σύγχρονες μεθοδολογίες.

Με αγάπη για τον ασθενή και ευθύνη για τον συνάνθρωπο, λειτουργεί τα τελευταία χρόνια ένα υπερσύγχρονο Πολυϊατρείο – Διαγνωστικό κέντρο, το CITY DOCTORS.

Εξατομικευμένη παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας, εξειδίκευση σε ιατρικούς – αθλητικούς ελέγχους, με 11 ιατρικά τμήματα ειδικοτήτων και με στελέχωση από ιατρούς υψηλής επιστημονικής κατάρτισης που αντιμετωπίζουν τον κάθε ασθενή προσωπικά και τον προσεγγίζουν με ευαισθησία και ανθρωπιά.

Εξειδικευμένο ορθοπεδικό αθλητιατρικό τμήμα, τμήμα καρδιολογικό με εξειδίκευση στον έλεγχο αθλητών, πλήρες μικροβιολογικό εργαστήριο και τμήμα υπερήχων και triplex.

Η επιστημονική ομάδα του CITY DOCTORS δημιούργησε τμήμα DNA και σε συνεργασία με τη GENOMED και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) λειτουργεί αποκλειστικά το DNA ATHLETIC TEST GOLDFORCE καθώς και το PRO DNA TEST.

Δέσμευσή μας πως η εμμονή στην ποιότητα παραμένει αδιαπραγμάτευτη απέναντι στον κόσμο που μας εμπιστεύεται την υγεία του.